// ACTUALITAT

Xerrada-Club-Esportiu-Popular

El Club Esportiu Popular La Turba inaugura el curs 2024-2025 amb una xerrada sobre antifeixisme i l’esport com a eina de transformació social


El Club Esportiu Popular La Turba anuncia l’inici de la temporada 2024-2025 amb un esdeveniment molt especial que tindrà lloc el pròxim divendres 6 de setembre al Casal Popular La Turba. Per inaugurar aquest nou curs, el club ha organitzat una xerrada de gran rellevància social sota el títol “Grades, gimnasos i antifeixisme,” que comptarà amb dos convidats destacats: el periodista Miquel Ramos i la cantant i psicòloga Bittah.


Un debat necessari en el context actual


En un moment en què el ressorgiment de moviments d’extrema dreta preocupa a nivell global, aquesta xerrada vol posar en relleu la importància de l’esport com a espai de resistència i transformació social. Miquel Ramos, periodista reconegut per la seva trajectòria en la cobertura de temes relacionats al feixisme i la cantant i psicòloga Bittah, oferiran una perspectiva crítica sobre la infiltració d’ideologies d’odi en el món esportiu i aportaran una visió sobre com la cultura i l’activisme es poden fusionar amb l’esport per generar consciència i lluita antifeixista.


Una col·laboració amb l’Escola Popular Guillem Agulló


Aquest esdeveniment és fruit de la col·laboració amb l’Escola Popular Guillem Agulló, i Omnium cultural de l’Alt Camp, una entitat compromesa amb la formació crítica i els valors antifeixistes. Aquesta col·laboració simbolitza la unió d’esforços entre diferents àmbits de la societat civil per fer front a les ideologies que promouen la discriminació i l’odi.


Sobre el Club Esportiu Popular La Turba


El Club Esportiu Popular La Turba és un projecte que va néixer amb l’objectiu de promoure un esport popular, inclusiu i allunyat de les dinàmiques mercantilistes. Amb una filosofia basada en els valors de la solidaritat, la igualtat i el compromís social, el
club organitza activitats esportives i culturals que posen en valor la lluita per un món més just.



Data: Divendres 6 de setembre de 2024
Hora:18:30 h
Lloc: Casal Popular La Turba (Carrer dels Metges, 14. Valls.
)

Carrer dels Metges 14, Valls. Alt Camp | Països Catalans| correu a: info@laturba.cat

© 2022